Roos, 16 jaar | VWO-leerling
Studiekeuze

Het traject heeft mij opgeleverd dat ik nu eindelijk weet wat voor studie ik wil gaan doen. Jacoline kwam met het beroep revalidatiearts en dat is iets waar ik zelf niet op zou zijn gekomen maar wat wel heel goed bij me past. Ik wil me nu daar volledig op gaan focussen. Daarnaast heeft dit traject mij een beter en duidelijk beeld van mezelf gebracht door de spellen en opdrachten die ik heb gedaan. Voor dit alles ben ik Jacobine heel dankbaar. Ze heeft haar werk heel goed gedaan en ik vond het ook nog eens heel gezellig!

Roos16 jaar

Malou, 35 jaar | Opzoek naar een nieuwe baan
Ontdek-mezelf-traject

Het ontdek-mezelf-traject is een leuke manier om meer te ontdekken over jezelf. Vooraf dacht ik zo klaar te zijn, terwijl dat toch langer bleek te duren. Daarnaast is Jacoline een lieve, warme vrouw bij wie je jezelf meteen thuis voelt, waardoor het traject erg prettig verliep.

Malou35 jaar

Mark, 24 jaar | Opzoek naar een nieuwe baan
Ontdek-mezelf-traject

Ik ben in maart vorig jaar gestopt met mijn werk omdat ik ‘iets anders wilde gaan doen’. Ik heb mij alleen niet gerealiseerd dat erachter komen wat je wil behoorlijk moeilijk is. Ik ben toen in contact gekomen met Jacoline en zij heeft mij goed kunnen helpen met het in kaart brengen van mijn sterke en minder sterke eigenschappen. Aan de hand hiervan kon ik voor mijzelf een goed beeld krijgen wat ik zou willen gaan doen qua opleiding of werk. Dit is goed gelukt want ik heb een nieuwe baan waar ik het erg naar mijn zin heb!

Mark24 jaar

Kelly, 21 jaar | Tussenjaar
Studiekeuze

Na twee jaar reizen wilde ik graag weer gaan studeren, maar ik had geen idee wat. Door de leuke werkwijze van Jacoline met de inspiratiekaarten open op tafel met daaraan gekoppeld de gesprekken met Jacoline, kreeg ik een heel duidelijk beeld van wie ik zelf ben. Ik voelde me bij Jacoline direct om mijn gemak en ben haar ook super dankbaar voor het feit dat ik gekozen hebt voor iets wat echt mijn passie is. Dit jaar start ik met de HBO opleiding Creatieve Therapie en ik heb er heel veel zin in!

Kelly21 jaar

Beau, 20 jaar | Tussenjaar
Studiekeuze

Ik had een tussenjaar genomen om te gaan werken, maar zat in plaats daarvan op de bank zonder plan. Dit vond ik heel moeilijk. Door de gesprekken met Jacoline ben ik erachter gekomen dat ik nog wil studeren en welke richting mij aanspreekt. Sinds heden ben ik HBO-student Pedagogiek en daar ben ik Jacoline heel dankbaar voor!

Beau20 jaar

Jessica, 13 jaar | HAVO-leerling
Studievaardigheden en studiekeuze

Tijdens de cursus Snel leren = leuk leren kreeg ik verschillende opdrachten, zoals bijvoorbeeld woordjes leren en mindmaps maken. Hierdoor kon ik kijken waar ik goed in was en waar ik nog moeite meehad. Ook heb ik geleerd om sneller te gaan lezen en leren, hier heb ik heel veel aan gehad (en nog steeds met huiswerk maken)! Jacoline is heel behulpzaam en legt de opdrachten goed uit! Als je iets niet snapt legt ze het nog een keer rustig en duidelijk uit.

Jessica13 jaar

Denise, 16 jaar | HAVO-leerling
Studiekeuze

Ik heb op een leuke manier mezelf nog beter leren kennen en ben erachter gekomen waar mij interesses liggen. Jacoline heeft mij heel goed geholpen bij het vinden van een studie die goed bij mij past. Heel erg bedankt!

Denise16 jaar

Robbin, 16 jaar | HAVO-leerling
Studievaardigheden

Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd want ik heb er veel nieuwe dingen van geleerd die mij gaan helpen op school. Ook weet ik nu hoe ik veel beter kan gaan plannen en hoe ik mijn vele leerwerk moet aanpakken. Heel erg bedankt!

Robbin16 jaar

Tobias, 13 jaar | VWO-leerling
Studievaardigheden

Met de cursus Snel Leren = Leuk Leren heb ik geleerd hoe ik moet plannen en heb ik kennisgemaakt met verschillende leerstrategieën. Hierdoor heb ik meer rust gekregen in de dingen die ik doe. Niet alleen op school, maar ook thuis ben ik veel gemotiveerder, omdat je de cursus ook in het echte leven kan toepassen. Het is erg fijn dat ik door deze cursus alles meer op orde heb gekregen! Jacoline was een fijne coach. Zij was heel behulpzaam, had geduld en alle aandacht voor mij, zodat ik het optimale uit de cursus kon halen. Het was altijd gezellig en er was ook tijd voor een grapje tussendoor. Dat zorgde ervoor dat ik het altijd erg leuk vond om naar de cursus te gaan!

Tobias13 jaar

Sophie, 14 jaar | VMBO-leerling
Studievaardigheden

Ik ben begonnen met de cursus Snel Leren = Leuk leren, omdat ik moeite had met plannen en geen overzicht had als ik moest beginnen met leren. In de 1e les schreven we dingen op waar ik moeite mee had. Ik kreeg een tas met spullen waar ik mee te werk zou gaan. Ik heb samen met Jacoline oefeningen gedaan. Thuis heb ik ook veel geoefend en vooral toegepast. Het snellezen kreeg ik snel onder de knie. Ook dit trainde we tijdens de cursus. Het plannen hebben we op verschillende manieren gedaan. Uiteindelijk heb ik ‘mijn’ manier gevonden. Het heeft mij zeker geholpen bij het leren en het huiswerk maken. Het snellezen is erg handig. Zo ga je snel door je leerwerk heen, omdat je op een snellere manier leest. Ik gebruik de dingen die ik heb geleerd nu nog steeds. Dit jaar krijg ik veel PTA’s, daar kan ik alles mooi op toepassen. Ik heb veel aan de cursus gehad.

Sophie14 jaar

Tristan, 17 jaar | HAVO-leerling
Studiekeuze

Ik wist wel ongeveer welke kant ik op wilde gaan voor mijn studie, maar door het inspiratiespel en door het praten met Jacoline is het voor mij heel erg duidelijk geworden. Hopelijk helpen de gesprekken met Jacoline en het spel nog meer jongeren die hetzelfde ‘probleem’ hadden als ik!

Tristan17 jaar

Mika, 18 jaar | HAVO-leerling
Studiekeuze

Vóór mijn examens had ik nog geen idee welke richting ik op wilde voor mijn vervolgopleiding. Na het bezoeken van verschillende open dagen was mijn keuze nog steeds niet duidelijk. Na een aantal leuke gesprekken met Jacoline kwam er al snel een beeld van mij naar boven, waardoor ik gekozen heb voor de opleiding Bouwkunde!

Mika18 jaar

Mijke, 20 jaar | HAVO-leerling
Studiekeuze

Met behulp van de studiekeuzetool bij Jacoline kom je er op een leuke manier achter waar je interesses liggen. Door middel van deze methode waarbij er een soort ‘spel’ wordt gespeeld heb je veel interactie en hoef je geen ‘saaie’ en ‘droge’ test in te vullen. Jacoline kan goed luisteren en weet op het juiste moment, bij de juiste onderwerpen door te vragen. Zeker een aanrader!

Mijke20 jaar

Denise, 16 jaar | HAVO-leerling
Studievaardigheden

Ik heb in 6 lessen veel handige trucjes geleerd om al mijn huiswerk te plannen en snel maar goed te leren. Dit is heel handig in drukke periodes. Ik ga het zeker gebruiken, dankjewel!

Denise16 jaar

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Laat je naam & telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.